Home » Käyttöehdot

MYYNTIEHDOT

Verkkokaupan porttitarvikkeet.fi omistaja on Motomet OÜ (rekisteritunnus 11694508), joka sijaitsee Harjumaassa, Sauen kunnassa, Sauen kaupungissa, Koondise tn 5-16, 76505.

Myyntisopimuksen voimassaolo, tavara- ja hintatiedot

Myyntiehdot koskevat tavaroiden ostamista Verkkokaupasta.

Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat on ilmoitettu tuotteiden vieressä. Hintaan lisätään toimitusmaksu. Kaikki verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat ovat euroissa.

Toimitusmaksu riippuu ostajan sijainnista ja toimitustavasta. Toimituskulut näkyvät ostajalle tilauksen yhteydessä.

Tietoja tuotteista on Verkkokaupassa suoraan tuotteiden vieressä.

Tilauksen tekeminen

Tavaran tilaamiseksi sinun tulee lisätä haluamasi tuotteet ostoskoriin. Voit tehdä tilauksen täyttämällä vaaditut kentät ja valitsemalla sopivan toimitustavan. Tämän jälkeen näytölle tulee maksun suuruus, jonka voi maksaa turvallisesti seuraavilla maksutavoilla:

  • Viron pankkilinkit: Swedbank, SEB, Luminor, LHV, Coop Pank

HUOM! Kun maksat pankkilinkillä, muista painaa pankin sivulla ”Takaisin kauppiaalle” -painiketta.

Maksut välittää Montonio Finance UAB, rekisteritunnus 3050205122, osoite Lvovo t. 25-702, Vilna, Liettua (jäljempänä Montonio). Maksaminen tapahtuu Verkkokaupan ulkopuolella suojatussa ympäristössä – pankkilinkillä maksettaessa kunkin pankin suojatussa ympäristössä ja luottokortilla maksettaessa suojatussa ympäristössä Montoniossa. Myyjällä ei ole pääsyä asiakkaan pankki- ja luottokorttitietoihin. Sopimus tulee voimaan, kun erääntynyt summa on saapunut Verkkokaupan käyttötilille.

Verkkokaupan omistaja on henkilötietojen rekisterinpitäjä ja välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot valtuutetulle käsittelijälle Montoniolle.

Mikäli tilattua tavaraa ei voida toimittaa tavaran vanhenemisen tai muun syyn vuoksi, asiasta ilmoitetaan ostajalle mahdollisimman pian ja maksetut rahat (sis. toimituskulut) palautetaan välittömästi, kuitenkin viimeistään 14. päivää ilmoituksen lähettämisestä.

Toimitus

Tavarat lähetetään seuraaviin maihin: Viro

Tavaran vastaanottamiseksi ostajalla on seuraavat vaihtoehdot: DPD Noutokaapit, Omniva, Itella, Nouto

Lähetyskulut maksaa ostaja ja vastaava hintatiedot näkyvät toimitustavan vieressä.

Viron sisäiset lähetykset saapuvat yleensä ostajan ilmoittamaan määränpäähän 2-5 arkipäivän kuluessa myyntisopimuksen voimaantulosta.

Poikkeustapauksissa oikeus toimittaa tavarat enintään 45 kalenteripäivän kuluessa.

Peruuttamisoikeus

Tilauksen vastaanottamisen jälkeen ostajalla on oikeus perua verkkokaupassa solmittu sopimus 14 päivän kuluessa.

MERKINTÄ! Tuotteesta riippuen ostajalla ei välttämättä ole peruuttamisoikeutta, vaan vastaavat tuotteet ja palvelut on tällöin listattava ja niiden on täytettävä velkaoikeuslain 53 §:n 4 momentissa luetellut ehdot.

Peruuttamisoikeus ei koske, jos ostaja on oikeushenkilö.

14 vuorokauden palautusoikeuden käyttämiseksi tilattua tuotetta ei saa käyttää muulla tavalla kuin on tarpeen tavaran luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden todentamiseksi tavaroiden testaamiseen fyysisessä myymälässä sallitulla tavalla.

Mikäli tavaraa on käytetty muuhun tarkoitukseen kuin on tarpeen tavaran luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan toteamiseksi tai siinä on käytön tai kulumisen merkkejä, Verkkokaupalla on oikeus alentaa palautettavaa maksua tavaran arvon alenemisen mukaisesti. tavarat.

Tavaran palauttamista varten tämä reklamaatio tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@varavatarvikud.ee viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Tavaran palautuskulut maksaa ostaja, ellei palautuksen syynä ole se, että palautettava tuote ei vastaa tilattua (esim. viallinen tai viallinen tuote).

Ostajan on palautettava tavara 14 päivän kuluessa hakemuksen jättämisestä tai todistettava, että hän on luovuttanut tavarat rahdinkuljettajalle edellä mainitun ajan kuluessa.

Palautetun tavaran vastaanotettuaan verkkokauppa palauttaa ostajalle välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta, kaikki ostajalta sopimuksen perusteella saamat maksut.

Verkkokauppa voi kieltäytyä palautuksesta ennen kuin sopimuksen kohteena oleva tuote on palautettu tai ostaja on toimittanut todisteen tuotteen palautuksesta sen mukaan, kumpi on aikaisempi.

Mikäli ostaja on nimenomaisesti valinnut verkkokaupan edullisimmasta tavanomaisesta toimitustavasta poikkeavan toimitustavan, Verkkokaupan ei tarvitse korvata kuluttajalle tavanomaiseen toimitustapaan liittyvän kulun ylittävää hintaa.

Verkkokaupalla on oikeus vetäytyä kaupasta ja vaatia ostajalta tavaran palautus, jos tavaran hinta verkkokaupassa on virheen vuoksi huomattavasti alhaisempi kuin tavaran markkinahinta.

Oikeus tehdä valitus

Verkkokauppa vastaa ostajalle myydyn tavaran virheestä tai virheestä, joka oli olemassa jo tavaran luovutushetkellä ja joka ilmenee kahden vuoden kuluessa tavaran luovuttamisesta ostajalle. paitsi jos ensimmäisen kuuden kuukauden aikana tavaran luovuttamisesta ostajalle oletetaan, että virhe oli olemassa jo luovutushetkellä. Verkkokaupan vastuulla on kumota kyseinen olettama.

Ostajalla on oikeus ottaa yhteyttä verkkokauppaan viimeistään kahden kuukauden kuluessa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@varavatarvikud.ee.

Verkkokauppa ei vastaa virheistä, jotka ovat ilmenneet sen jälkeen, kun tavara on toimitettu ostajalle.

Mikäli Verkkokaupasta ostetuissa tuotteissa on virheitä, joista Verkkokauppa vastaa, Verkkokauppa korjaa tai vaihtaa viallisen tuotteen. Mikäli tavaraa ei voida korjata tai vaihtaa, Verkkokauppa palauttaa ostajalle kaikki kauppasopimukseen liittyvät maksut.

Verkkokaupan on vastattava kuluttajan valitukseen kirjallisesti tai kirjallisesti jäljennettävässä muodossa 15 päivän kuluessa.

Suoramarkkinointi ja henkilötietojen käsittely

Verkkokauppa käyttää ostajan antamia henkilötietoja vain tilauksen käsittelyyn ja tavaran lähettämiseen ostajalle. Verkkokauppa välittää henkilötietoja kuljetuspalvelua tarjoaville yrityksille tavaroiden toimittamista varten.

Verkkokauppa lähettää uutiskirjeitä ja tarjouksia ostajan sähköpostiosoitteeseen vain, jos ostaja on ilmoittanut halunsa syöttämällä sähköpostiosoitteensa verkkosivuille ja ilmoittanut haluavansa vastaanottaa suoramainoksia.

Ostaja voi milloin tahansa peruuttaa sähköpostiin lähetetyt tarjoukset ja uutiskirjeet ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse tai noudattamalla tarjoukset sisältävän sähköpostin ohjeita.

Argumenttien ratkaiseminen

Mikäli ostajalla on verkkokauppaa koskevia reklamaatioita, ne tulee lähettää osoitteeseen info@varavatarvikud.ee.

Jos ostaja ja Verkkokauppa eivät pysty ratkaisemaan erimielisyyttä sopimuksella, ostaja voi kääntyä kuluttajariitalautakunnan puoleen. Menettelyn ehdot ja hakemukset ovat nähtävissä täällä. Kuluttajariitalautakunta on toimivaltainen ratkaisemaan ostajan ja verkkokaupan välisestä sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet. Ostajan valituksen käsittely komissiossa on maksutonta.

Ostaja voi kääntyä Euroopan unionin kuluttajariitojen ratkaisufoorumin puoleen.